Gravid-/Mamma-barn-/Familje-yoga

 

Gravidyoga - Khalsa way

Ett helhetskoncept med yoga, meditation och samtal, gemenskap - där du som är gravid är i konstnat fokus under din graviditet, förberedelse inför förlossning mentalt och fysiskt samt att du har redskapen till lugn och ro efter födelsen för dig och din familj. Khalsa Way gravidyoga har ett helhetstänk för graviditet, förlossning och de viktiga 40 dagarna efter födelsen. Helt fantastiskt och fullständigt naturligt att få vara lugn, stark och bestämma över sin egen kropp, hur man vill föda och möjligheten att uppleva trygghet i sig själv.

Tanken är också att kursen kommer att innehålla extra träffar för mer information utifrån önskemål från de som anmäler sig. Din partner eller nära engagerad vän ska kunna komma med vid passande tillfälle. Längre fram efter förlossning ordnas också mamma/barn-yoga. Det blir alltså ett helhetsperspektiv med före, under graviditet och efter samt med dina nära och kära.

Mamma-barnyoga

Efter förlossning när du känner dig redo, du kan ha varit på efterkontroll, träffas vi för att i lugn takt hitta tillbaka till och stärka dina väl utnyttjade muskler speciellt i bäckenbotten, mage, rygg, nacke och axlar. Du får en stund för dig själv där bebis är med och får ta del av din balanserade energi. Inga förkunskaper krävs. Allt sker på din och bebis villkor! Rörelser, positioner, vila med mjuka och stilla gongvibrationer, avslutande stärkande meditation.

Familje-yoga

Ängsbacken Övre vid Göta kanal
Vi yogar tillsammans på ett lekfullt, avslappnat och prestigelöst sätt. Yogans grunder finns med under passet att ta emot och lära sig. Krävs inga förkunskaper, allt sker på dina villkor. Passa på att njut gemenskap över åldersgränser på ett roligt och hälsosamt sätt! Gott om plats på¨vårt center vid Göta kanal.
Varmt välkommen!

© Copyright 2019, Tenth Gate Sweden AB